söndag 23 mars 2008

Avslutning med tjejerna och Ko Samui


Min vy från Bungalow

Den 19 mars hade vi avslutningscermonin för Women Internship Programme, dvs. avslutning för mina underbara elever. Det var en väldigt känsloladdad dag, då jag både kände enorm glädje och stolthet över tjejerna, men samtidigt en väldigt sorglig dag då jag senare på kvällen skulle lämna Mae Sot. Det var en fin cermoni, flera av dem stora Burmesiska ledarna var där och gav hederstal till tjejerna. Själv försökte jag hålla ett kort tal, men hur mycket som kunde höras mellan mitt bölande är jag osäker på. På kvällen begav vi oss ut på restaurang för att fira och ta farväl.

Klockan nio samma kväll satte sig jag och Petrol på bussen till Bangkok, för att sedan hoppa på flyget till Ko Samui. Resan gick faktiskt bättre än förväntat, hon gav endast ifrån sig några enstaka misserabla mjaaauu. Väl framme på ön så har jag nu flyttat in i en liten bungalow, mina dagar skall spenderas för att skriva klart uppsatsen, men med dem vita stränderna så nära måste man ju faktiskt ta sig några dopp om dagen :-) så arbetsklimatet för mitt skrivande kunde ju varit sämre :-).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så nu sitter vi alltså vid en varsin vit sand och jobbar. Fast jag åker ju hem redan på torsdag =(

Nu har jag bokat tågbiljetter till göteborg den 17 april. Ser fram emot att träffas. Va ju typ ett år sedan! Kram Veronika

agnes sa...

hejehj vilket datum är det du kommer hem nu igen?? kram a

Anonym sa...

Ja, formentlig sa det er

Anonym sa...

bra start

Anonym sa...

Your style is so unique compared to other people I have read stuff from. I appreciate you for doing this.
Free Background Check or [url=http://www.freebackgroundcheck.info ] Free Background Check[/url]